keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Aikuisten Halloween -juhlat tyylillä


 
Teimme viime vuoden Halloweenina yhteistyötä Hetkiä-blogin kanssa, ja tämän blogiyhteistyön hedelmänä saimme Decoraan monia hauskoja ja kauniita kuvia näistä aikuisten Halloween -juhlista. Halloween -juhlien ei aina tarvitse olla niin pelottavat ja pimeät, vaan ne voi pitää myös aikuisten kesken ja tyylikkäästi. Juhlien teemaväreinä voi olla musta ja oranssi tai musta ja valkoinen.  Kattauksessa voit käyttää esim. oranssia organzaa ja mustaa pitsiä tai mustaa koristekuituliinaa ja runsaasti kynttilöitä. Halloween -kattaukseen voi lisätä ripauksen jotain juhlien teemaan sopivaa rekvisiittaa, jota löytyy Decora House verkkokaupasta Halloween -osastolta runsain mitoin!

Hassunhauskan ohjelmanumeron Halloween-juhliin saat Luuranko Photo Booth -tarvikesetin avulla. Ei haittaa, vaikka vieraasi eivät olisi pukeutuneet Halloween -asuihin, sillä tämän pakkauksen avulla saatte varmasti ikimuistoisia otoksia!





Aikuisten Halloween -juhlien tarjoilut ovat kauniisti katettuja pikkusuolaisia ja -makeita, esim. juustoja ja hedelmiä, kuppikakkuja, macaronseja ja nameja. Näiden juhlien kattauksessa on käytetty seuraavia Decora Housen tuotteita:


Herkullista ja tyylikästä, eikö totta?


 

 









Sopivat juomat voi löytää suoraan kaupan hyllystä tai tuunata itse esimerkiksi käyttäen valmiita Halloween -aiheisia pulloetikettejä. Paperipilleinä mustat Chevron -pillit.




Kaikki meidän Halloween -koristeet ja kattaustarvikkeet löydät täältä.

Musta-valkoisia koristeita ja kattaustarvikkeita löydät täältä.

Happy Halloween to everyone!