tiistai 17. helmikuuta 2015

Messufiiliksiä Love Me Do häätapahtumasta 2015


Tämän vuoden häämessukausi huipentui Turussa viime viikonloppuna pidettyyn Love me do -häätapahtumaan, kuten moni häähumun keskellä elävä on varmasti huomannut! Olimme tällä kertaa mukana yhteisellä osastolla Lily Dream Weddingin kanssa, ja osallistuimme yhdessä myös kattauskisaan. Turun todella juhlallisen VPK -talon yläkertaan oli rakennettu valtava somistemaailma, jossa oli esillä pelkästään hääkoristeita ja somisteita, ja mukaan messuvieraille tarttui varmasti runsaasti ideoita. Ystävänpäiväviikonloppu kaiken kaikkiaan oli huikea, ja olo on tällä hetkellä hieman väsynyt, mutta hyvin onnellinen <3 Tämä Häät -lehden osastolla ollut lause kiteyttää fiiliksemme täydellisesti. We did it and You did it - kiitos kaikille messuvieraille ja messujärjestäjille ikimuistoisesta viikonlopusta!





Messuosastollemme loihdimme keväisen raikkaan kattauksen, jossa somisteena käytettiin mm. omentoita, limeä, silkkipaperikukkia ja valoköynnöksiä. Värimaailmaksi valittiin Watercolour, jossa yhdisteltiin vaaleaa lilaa, vihreän sävyjä ja vaaleanpunaista melko vapaasti. Postaan kattauksista vielä lisää myöhemmin.



Alla olevassa kuvassa näkyy koko kattauskilpailun kirjo - pöydät olivat hyvin erityylisiä, mikä varmasti ilahdutti messuvieraita. Decora Housen ja Lily Dream Weddingin kattaus näkyy kuvassa ensimmäisenä, ja sen teema oli hopea-vaaleanpunainen bling bling. Kukka-asetelman teki tamperelainen Mehitähti ja astiat olivat Astiavuokraamo Jubileesta - iso KIITOS yhteistyökumppaneillemme!





Tässä muutamia kuvia messosastoltamme. Toimme paikalle lähes koko valtavan kakkukoristevalikomamme, ja toinen toistaan hauskemmat ja romanttisemmat koristeet herättivät jälleen ihastusta, ihmetystä ja huvitusta :)




 Me somistemaailman näytteilleasettajatkin päästiin mukaan LMD-fiilikseen, sillä musiikki kuului juuri sopivasti yläkertaan, ja lisäksi meitä hauskuuttivat tehtäviään suorittavat Hulvattoman Hääkisan polttariporukat. Lisäksi piipahdin blogikisan finalisteille tarkoitetussa loungessa maistelemassa sushia :) Koin yhden kauhun hetkenkin, kun Hulvattoman Hääkisan voittajajoukkue valtasi meidän kilpailukattauksen ja maljakko vaan heilui pöydällä... meinasi ihan sydän pysähtyä, mutta täytyy sanoa että tässä oli itseluottamus kohdillaan. Mieletöntä meininkiä!









Love me do -messuvieraat näyttivät viihtyvän paikalla pitkään, enkä yhtään ihmettele. Evan ja Manun keikan olisin itsekin halunnut katsoa kokonaan, mutta työt kutsuivat! Tunnelma vaihteli romanttisesta riehakkaaseen, ja ilta huipentui livekosintaan <3 Suvi yllätti rakkaansa Sinan ja minäkin pääsin näkemään tämän kauniin hetken yläparvelta ja liikutuin suunnattomasti, kuten varmasti kaikki muutkin paikalla olleet. Päivään sisältyi siis onnen kyyneleitä sekä paljon naurua, jutustelua asiakkaiden ja kollegojen kanssa ja tietysti mahtavat jatkot! Niin, ettei tulisi liian ruusuista kuvaa, niin myös monia hikisiä hetkiä tavaroita roudatessa edes takaisin..

Mielenkiinnolla odotan, missä seuraava LMD järjestetään!