maanantai 20. tammikuuta 2014

Hempeilyä ja söpöilyä tytön yksivuotisjuhlissa


Lasten synttäreitä on aina yhtä ihana järjestää.
Carouselia - kolmen karuselli -blogin
Jenni järjesti kauniit juhlat yksivuotiaalle tyttärelleen. Musta, valkoinen ja vaaleanpunainen toimivat teemaväreinä
ja herkkuja oli tietysti monenlaisia.

Kiitos sinulle että saan näiden kauniiden kuvien
myötä tuoda inspiraatiota blogin lukijoille!




Jenni kertoo usein innostuvansa äärimmilleen juhlien koristeiden kanssa. Nyt hän päätti ottaa hillitymmin ja tehdä koristeita valmiiksi tyttären päiväuniaikana. Lippuviirin teko-ohjeet voit kurkata muuten täältä, Jennin blogista. Lippuviirin lisäksi kuppikakut saivat ihania sydämiä koristeiksi ja kakku kuorrutettiin kaupan leivontahyllyltä bongatuilla minivaahtokarkeilla.

Jennin ideat ovat ihania ja ylisöpöjä - ja kaukana vaikeista.
Muutamilla pienillä yksityiskohdilla synttärijuhlat saavat viimeistellyn ilmeen.
Koristeita voi tehdä helposti itsekin, vaikkei mikään täysiverinen DIY-ihminen olisikaan.








Kauniin näköisillä tarjottavilla juhlapöydästä saa prinsessan valtakunnan. Keksitikkarit ovat ihan huippujuttu ja helpot kuin mitkäkin. Tarvitaan tikkuja, domino-keksejä sekä valkosuklaata. Tikku laitetaan keksin väliin ja se dipataan valkosuklaaseen. Pehmeä täyte takaa sen että tikku on helppo sujauttaa paikoilleen. Nams!

Kauniit roikkuvat koristeet, honeycomb-palloja muistuttavat ihanuudet,
on tehty värillisistä kakkupapereista. Asettele 12 kakkupaperia päällekkäin ja harsi ne keskeltä yhteen koko matkalta. Taittele pallon muotoon, puolet ylös ja puolet alaspäin pöydän pinnasta käsin.
Voit lisätä pieniä askartelupalloja katkaisemattomiin ompelulankoihin.  


Millaisia synttäreitä sinä suunnittelet tällä hetkellä?



6 kommenttia:

  1. Aivain ihania nuo honeycombit! Onko hyviä vinkkejä miten tai millä ne tai pompomit saa helpoiten kattoon roikkumaan? :) Meillä ei ole synttäreitä tiedossa, mutta järjestelen kaksospoikiemme ristiäisiä. Tilasin juuri teiltä turkooseja, valkoisia ja vedensinisiä pompomeja. Pitää linkittää tänne kun teen ristiäisten jälkeen jutun juhlista blogiin :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän keittiön rapatussa katossa ei pysyneet teipit, laitoin sitten nastoilla. Ei jättäneet näkyviä reikiä :)

      Poista
  2. Moikka Katariina! Olen samaa mieltä, nuo ovat NIIN kauniita :) Riippuu ihan katosta, mitä siihen voi kiinnittää, mutta itse laittaisin ihan kirkkaalla teipillä siimat kiinni kattoon. Pom pomien mukanahan tulee meiltä aina kirkkaat siimat. Sinitarra ei ole riittävän pitävää, vaikkei silkkipaperikukat paljoa painakaan. Jos kattoon ei voi kiinnittää mitään, voisitko vetää huoneen päästä päähän narun/vaijerin, johon kiinnittää pom pomit?

    Linkitä ehdottomasti tänne bloggauksesi juhlista, on aina mukava katsella mitä kaunista meidän koristeilla on saatu aikaan! Ja oikein ihania ristiäisiä teille

    VastaaPoista
  3. Hei! Mistä kuvien hempeä kaitaliina on? Olisi hyvä jos tälläisissä postauksissa olisi suorat linkit tuotteisiin joita näissä on käytetty, ei tarvitsisi itse aina yrittää kaivella niitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hempeä (kertakäyttöinen) kaitaliina oli kotoisin Tiimarista, jos jostain löydät vielä auki olevan tiimarin, niin tiedä vaikka käy tuuri :)

      Poista
  4. Hei!

    Kiitos palautteesta - omiin bloggauksiini laitankin aina linkit suoraan niissä käytettyihin tuotteisiin, mutta nämä juhlat oli toteutettu poikkeuksellisesti muilla kuin meidän tuotteilla. Mutta meidän valikoimista löytyy kyllä ihan samannäköistä organzakaitaliinaa kahdessa eri leveydessä, ja laittamalla niitä kaksi päällekkäin saa väriä näkyville tarvittaessa enemmän vaaleasta pöydästä.

    Tämä vaaleanpunainen kaitaliina on melko haalean sävyinen jos sitä ei rypytä, mutta todella kaunis vaihtoehto. Sitä on saatavilla myös kokonaisina rullina.

    http://www.decorahouse.com/juhlakauppa/juhlakattaus/kaitaliinat/organza-kaitaliina-3-m-vaaleanpunainen.html

    Ja tässä toinen vaihtoehto, joka on enemmän roosan kuin baby pinkin sävyinen, ja liina on hieman leveämpää:

    http://www.decorahouse.com/juhlakauppa/juhlakattaus/kaitaliinat/organza-kaitaliina-9-m-musta-2.html

    Toivottavasti tästä oli apua :) Ja vielä pahoittelut, että jouduit etsimään tuotteita!

    VastaaPoista